Programe de Perfectionare CINAQ – Perioada: iunie – septembrie 2016

Stimaţi colaboratori,

Ne face o deosebită plăcere să vă transmitem Graficul programelor de specializare/perfecţionare pentru perioada iunie-septembrie 2016.
Găsiţi oferta noastră şi pe SEAP!

Folosim acest prilej pentru a menţiona ca Asociaţia Profesională a Formării în Administraţia Publică Locală CINAQ nu a reînnoit parteneriatul cu Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

Sperăm că profesionalismul de care am dat dovadă până în prezent, cel mai bun raport cost/calitate pe care îl oferim în furnizarea şi organizarea formării profesionale a personalului din administraţia publică şi respectul legislaţiei în vigoare să fie principalele argumente ale alegerii dumneavoastră.

Nu există un monopol al formării profesionale a funcţionarilor publici, OUG nr. 129/2000 este singura reglementare a formării profesionale a adulţilor în România, coroborată cu Hotărârea Guvernului nr. 1066/2008 pentru aprobarea normelor privind formarea profesională a funcţionarilor publici, care specifică clar care sunt furnizorii de formare profesională a funcţionarilor publici şi validitatea certificărilor oferite. Pentru mai multe informaţii vă recomandăm editorialul publicat pe site-ul www.faxmedia.ro.

Pe de altă parte principiile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2006, republicată, aprobată prin Legea 20/2016 cu prioritate art. 2 alin.1(b) garantarea tratamentului egal şi nedisciminarea operatorilor economici şi în special art. 2  alin. 2(f) eficienţa utilizării fondurilor sperăm să vă facă să vă alegeţi cu grijă furnizorii de formare.

Aşteptăm cu drag înscrierile dumneavoastră!

Invitatie 2016

OFERTA 2016

Comments are closed.