UNDE

Suntem interesaţi să găsim cele mai bune locaţii care să asigure desfăşurarea optimă  a procesului de formare, la cel mai bun raport preţ/calitate.

Invităm pe toţi cei care sunt interesaţi să intre în baza noastră de selecţie să completeze acest CHESTIONAR şi să-l trimită pe fax sau e-mail. Precizăm că, funcţie de oportunităţi, vom apela la agenţiile/hotelurile înscrise pentru desfăşurarea cursurilor şi proiectelor noastre.

Ofertele serviciilor hoteliere evaluate şi selectate de asociaţia noastră nu sunt obligatorii pentru participanţi, ei putând opta şi pentru alte variante de cazare.

Cazarea se poate asigura la cerere, contra cost, conform tarifelor incluse în oferta şi opţiunii exprimate în FIŞA DE ÎNSCRIERE.

De regulă, cursurile se organizează la Jupiter, Mangalia şi Mamaia în sezonul estival , în Poiana Braşov şi pe Valea Prahovei în restul anului.

De asemenea, la cerere, pentru grupe de minim 20 de persoane, cursurile se pot desfăşura la sediul dvs. În acest caz, instituţia dumneavoastră beneficiază de un loc gratuit şi un tarif negociabil.

Comments are closed.